Paikalle eksyneet.

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Särkänniemen haastattelu 8.3



Lähdin Tampereelle Särkänniemen kesätyö haastatteluun kello yhden junalla. Sain matkaseuraksi Marikan ja Emilian, jotka olivat menossa tapaamaan kaveriaan.

Koko haastattelu ei tuntunut edes jännittävän, mutta mietitytti kuinka kauan joutuisin odottamaan omaa vuoroani siellä ja olisiko paljonkin samoihin töihin hakevia nuoria...No, hymyssä suin olin ollut muutenkin koko aamun, niin ei se hymy mihinkään ollut kadonnut.



Rauttiksen pysäkille tuli bussilla Karita, ku oltiin sovittu että mennään yhdessä sinne haastatteluun, että osataan varmasti perille. Ensiksi oli ongelmia, että olinko katsonut netistä oikean bussin ja reitin, joen ne tarkistettiin vielä keskustorin pysäkiltä. Oikea bussi oli tietysti kadun toisella puolella, mutta valot eivät antaneet meidän päästä siihen, joten lähdimme kävelemään seuraavalle pysäkille, jossa odotimme 5 minuuttia seuraavaa bussia. Mietitytti osaammeko jäädä oikealla pysäkillä pois.











Yllätykseksi meni vain 1-2 pysäkinväliä ja sitten jäimme pois (päätimme kävellä takaisin keskustaan, kun olikin niin lyhyt matka.)
Odotettiin siellä delfinaarion aulassa 2 tuntia ja se menikin siinä kun juteltiin kaikenlaista sekavaa :)
ja sitten haastattelu olikin ohi 4-10 minuutissa ja sitten käveltiin keskustorilta rauttikselle...


Ei keretty käymään Hanabissa, kun aika ei riittänyt, joten päädyimme sitten odottelemaan. Emilia ja Marika tulivat paikalle ystävänsä kanssa (piponi on kuulemma todella tunnistettavissa ^^'')
Pian oli sitten hyvästien aika kun Karita lähti junalla kohti Jyväskylää ja minä lähdin sitten bussilla takaisin tänne Orivedelle Emilian ja marikan kanssa.
Oli jännä mennä maisemareittiä..
Ja Karitalle olisi tarkoitus mennä 16. päivä ottamaan photoshoot kuvia ja muutenkin yökyläilemään :) <3
Ja samoihin aikoihin pitäisi tulla Särkänniemestä tietoa, että pääsikö töihin..


-Kuittaus-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti